Solnedgangskrocket

Krocket 3 2

Solnedgangskrocket i Ramløse

Ramløse Krocket åbner banerne for dem der har lyst til at prøve det fascinerende spil

 

Krocket har ingen alder, intet køn, og er ikke kun for seniorer med gråt hår og vigende tindinger. Alligevel spilles det fortrinsvis af seniorer. Derfor afvikles spilledagene normalt i dagtimerne.  Det ædle spil kan spilles af alle, og derfor forsøger Ramløse Krocket at bryde ”senior-tabuet”. Alle har nu mulighed for at prøve kræfter med det fascinerende spil i aftentimerne, mens solen når ned over Arresø. Drilske kugler og buer venter på de 600 kvadratmeter, som en krocketbane udgør. Uforudsigelig er et nøgleord alle krocketspillere kender. Der er ikke langt fra ”suset” til fiasko. 

Banerne på Kirsebærvej i Ramløse holder åbent hus på mandage kl. 18.30 indtil efterårets mørke sænker sig. Første gang er den 16. juli. Glade krocketspillere venter med gode råd og vejledning i spillets ædle kunst. Alle skal være velkomne.   

Der er langt fra det hyggelige familiespil hjemme på græsplænen til ”konkurrencespillet” krocket. Det er et makkerspil med strikse og udbyggede regler og en højtudviklet taktik – nærmest a la skak, men det tilgodeser i høj grad også den individuelle præstation. Lidt af et Kinderæg, må man sige. 

Ramløse Krocket spiller normalt i dagtimerne hver onsdag fra kl. 13 – 16 og hver søndag fra kl. 10 – 12. Her er alle selvfølgelig også velkomne til at kigge forbi. Se mere på Facebook http://www.facebook.com/ramloesekrocket  

/tn